Afslankprogramma's - Studio Twin Fit Drenthe

Afslankprogramma's

Cupping Massage

Cupping is een eeuwenoude therapie die tal van voordelen biedt. Enkele voordelen van Cupping zijn onder andere: Verbeterde bloedsomloop, pijnverlichting, huidverbetering, stressvermindering en een verbeterde spijsvertering.

Better Belly

Bij bewegen op de normale manier zoals je gewend bent, is de ervaring dat je een koude buik hebt. Dat is juist het probleem waarom het zo moeilijk is om op die plek af te vallen. De eigenschap van vet is hoe kouder hoe meer het zijn vorm behoudt.

VacuStep

80% Van de vrouwen valt onder de categorie, die ondanks regelmatig sporten en gezond eten wel overal afvalt, alleen niet bij de buik, billen en benen. Wij maken daar een eind aan met de VacuStep. Dit vermindert de omvang van de 3 B's.

TFM Cabine

De Thermo Fysische Methode bestaat uit het verrichten van specifieke oefeningen in transparante verwarmde cabines. De oefeningen zijn gericht op die plaatsen waar men vooral centimeters kwijt wil raken. 

Vacuüm Bodydrainer

Bij de "Vacuümbodydrainer" wordt een apparaat wordt gebruikt om een vacuüm- of zuigeffect op de huid te creëren. Dit wordt vaak gebruikt in de context van lymfedrainagemassage of soortgelijke therapieën.

Bioslimming

Een strakkere huid terwijl je ontspant. Bioslimming is de enige wetenschappelijk bewezen wrap en heeft awards gewonnen voor de beste anti-cellulite behandeling, beste countouring behandeling en beste thuisprogramma.

Over ons

Snel probleemzones aanpakken onder professionele begeleiding? Met onze unieke methoded als de Better Belly, VacuStep, TFM Cabine, Cupping Massage en Vacuüm Bodydrainer, een snel resultaat.

Adres

Studio Twin Fit
Nieuweweg 60B
7844 NG Veenoord

Tel: 06 55182290

 

Volg je ons al?

© 2023 Studio Twin Fit. Alle rechten voorbehouden.

Search