Better Belly Afslankprogramma - Studio Twin Fit Drenthe

Better Belly: Een strakke buik door infrarood dieptewarmte

Bij bewegen op de normale manier zoals je gewend bent, is de ervaring dat je een koude buik hebt. Dat is juist het probleem waarom het zo moeilijk is om op die plek af te vallen. De eigenschap van vet is hoe kouder hoe meer het zijn vorm behoudt (denk maar aan een pakje boter).

Hoe werkt het?

Door met de Better Belly te sporten merk je dat de buik wel warm wordt. De Better Belly is een blauwe band die met klittenband om het middel wordt bevestigd. De warmte van de Better Belly wordt verhoogd naar 55 graden waardoor het lichaam door de beweging zijn uiterste best moet doen om deze warmte kwijt te raken. Daardoor is het mogelijk met Better Belly veel meer resultaat te behalen dan met een normale training.

Het resultaat

In meer dan 600 sportcentra in Nederland hebben tot op heden tussen de 200.000 en 300.000 mensen met de Better Belly getraind met als resultaat dat gemiddeld 90% van de deelnemers 1 tot 2 kledingmaten minder heeft. Wilt u ook tot deze groep van afslankers behoren, kom naar Studio Twin-Fit en start vandaag nog met Better Belly.

Verkooppunt Krappa Olie en Kalknagel Olie mix

Krappa Olie en Kalknagelmix zijn nu verkrijgbaar bij Studio Twin Fit! Bestellen of meer informatie? Neem dan contact met ons op via
e-mail: josebeukema@icloud.com

Over ons

Snel probleemzones aanpakken onder professionele begeleiding? Met onze unieke methoded als de Better Belly, VacuStep, TFM Cabine, Cupping Massage en Vacuüm Bodydrainer, een snel resultaat.

Adres

Studio Twin Fit
Nieuweweg 60B
7844 NG Veenoord

Tel: 06 55182290

 

Volg je ons al?

© 2023 Studio Twin Fit. Alle rechten voorbehouden.

Search