Bioslimming Afslankprogramma - Studio Twin Fit Drenthe

Bioslimming

SLANK EN STRAK MET BIOSLIMMING

Droom je weleens over een behandeling die er voor zorgt dat vetten verbranden, cellulite minder zichtbaar zijn en de huis strakker wordt, terwijl je lekker ligt te ontspannen?

Als jouw antwoord "Ja" is dan is Bioslimming Active Wrap van Provence Cosmetics jouw droom behandeling! De resultaten zijn zichtbaar, voelbaar en blijvend.

Bioslimming is de enige wetenschappelijk bewezen wrap en heeft awards gewonnen voor de beste anti-cellulite behandeling, beste countouring behandeling en beste thuisprogramma.

BIOSLIMMING BIJ ONS IN DE SALON

Wat staat je te wachten tijdens een salonbehandeling?

In de eerste fase brengen we twee gels en een crème aan vanaf de knieholte tot onder de borsten en wordt je bedekt met een dun laagje folie.

De 30 minuten erna lig je lekker te ontspannen met een kopje thee en doen de actieve ingrediënten van bioslimmig gels ondertussen hum werk.

Door de verhoogde micro bloedcirculatie wordt de huid vurig rood en voelt warm aan.

Na de rustperiode wordt de koude gel met bindweefselmassage aangebracht. De behandeling werkt 12 uur door, dus het kan zijn dat je je gedurende dag nog wat rillerig voelt. Zichtbare resultaten zie je al na 1 behandeling van 60 minuten. Ideaal dus als je in een korte periode er op je best uit wilt uitzien.

Verkooppunt Krappa Olie en Kalknagel Olie mix

Krappa Olie en Kalknagelmix zijn nu verkrijgbaar bij Studio Twin Fit! Bestellen of meer informatie? Neem dan contact met ons op via
e-mail: josebeukema@icloud.com

Over ons

Snel probleemzones aanpakken onder professionele begeleiding? Met onze unieke methoded als de Better Belly, VacuStep, TFM Cabine, Cupping Massage en Vacuüm Bodydrainer, een snel resultaat.

Adres

Studio Twin Fit
Nieuweweg 60B
7844 NG Veenoord

Tel: 06 55182290

 

Volg je ons al?

© 2023 Studio Twin Fit. Alle rechten voorbehouden.

Search